eVineri.ro

Cand astepti, cand stii sigur, evineri.ro!

Captain Planet se alatura echipei eVineri :)


E o entitate antica, prieten bun cu Gaia (asa o cheama pe femeie, pe bune). Chiar daca actiunile sale sunt o reflectare a mintii planetarilor, are si el vointa lui. Stie tot ce misca, chiar si atunci cand nu e activ. Zboara si se stie cu telepatia, telekinezia si teleportarea si tot ce mai are un super-erou.

De la Captain Planet citire:

Aloha planetarilor! Prin puterile voastre unite, eu sunt Captain Planet!
`Puterea e la voi!` e expresia mea favorita pentru ca inglobeaza extraordinara abilitate a unei persoane de a face o schimbare. Chiar si voi si familiile voastre deja faceti asta. Toti sunteti, ca si mine, niste mari genii ecologiste. Cu ajutorul tuturor planetarilor, prin puterea mea vom continua munca pentru o zi de vineri mai curata, mai verde, celebrand diversitatea si cultura fiecarui colt de carciuma.
4 Responses to “Captain Planet se alatura echipei eVineri :)”

 1. zamolxis Says:

  Intamplarea face ca si eu sa fiu excitat de Gaia Hypothesis. Si printre altele, desi stau in America intr-un oras mare uptown, mi-am vandut masina si merg cu transportul in comun, am composter, etc etc
  Am senzatia ca fie sunteti studenti, fie abia ati terminat (jurnalistica?). Gresesc?

 2. Captain Planet Says:

  Excitati suntem cu totii de ceva. Grija cu Gaia ca e cam nimfomana(adica are stramoase nimfe); deci te bagi pe pielea ta!
  Pacat ca stai in uptown, la noi la Downtown e cea mai tare muzica si bautura e mai ieftina, iar una dintre barmanitze rupe(poate te muti si tu in Downtown).
  Iar de terminat, am terminat de curand…o portocala! God bless America! Ja, ja!

 3. sneaker louis vuitton kanye west Says:

  sneaker louis vuitton kanye west…

  nombreuses, sp茅cialement d茅butants, besoin d’avoir d茅termination. C’est maintenant assez populaire pour tous sortes exercice physique mat茅riel 锚tre muni de la carte iFit ing茅nierie. Chaque carte est unique fait licence personnelles coach …

 4. Aliexpress Romania Says:

  Salut. Am ajuns pe pagina ta si am observat ca este foarte
  valoroasa si are lucruri interesante. Permite-mi sa propun si eu despre un magazin pe internet cu produse foarte ieftine: Aliexpress Romania.

  Cred ca aiaflat deja de el. Bafta.

Leave a Reply