eVineri.ro

Cand astepti, cand stii sigur, evineri.ro!

Chem la razboi, chem la razboi…pe Chuck Norris!


M-am saturat. Spune si tu: cresti o generatie intreaga de planetari, faci atata bine planetei si vine ciocoflenderu` asta mustacios si roscat pe deasupra, face pe cowboyul, impusca niste oameni si gata e super-erou, oamenii ii dedica site-uri, proverbe. Nici la fonten nu are atatea, nici gutza n-are atatea versuri, cate s-au scris in onoarea lui Chuck Norris.

Si eu pot stanuta cu ochii deschisi, si eu pot sa fug in jurul lumii atat de repede incat sa imi ating spatele, nici eu nu dorm niciodata, stau in veghe…asa ca: Chuck Norris te provoc la razboi! Lumea asta nu e destul de mare pentru noi doi! There can be only one! Eu!
5 Responses to “Chem la razboi, chem la razboi…pe Chuck Norris!”

 1. Alex Says:

  Ai barba? Daca n-ai, n-ai sanse s-ai un pumn in ea, in loc de barbie.
  Ciac Noris bate p-oricine, mai putin pe Iliescu, il banuiesc ca fiind reincarnarea lui Brusli intr-un mos aparent linistit :)

 2. Captain Planet Says:

  Nu conteaza daca nu ai barba la exterior, atata timp cat o ai in tine!

 3. Chuck Noris Says:

  Meri ma si bate-ti coasa! =))
  i fi tu tata lu’ Chuck Noris.

 4. 7Ţurţuri Says:

  Maestre căpitan, eu îţi doresc numai baftă!!! Mă uitam la tine când eram mic şi, măi Doamne, ce mai ţipam să nu mori… Come to think of it… tu intrai mai des în belele şi te scăpau planetarii… Chuck intră în belele şi el… cu pumnii pe post de bilet de intrare!!! =)))

 5. Tragamonedas Says:

  excellente instar de ramotes y badidons con tinstar arerio. orinho a ncais y trivaso gancosi con chadio ergicos!

Leave a Reply