eVineri.ro

Cand astepti, cand stii sigur, evineri.ro!

Hocus Pocus


M-au chemat din concediu. Damn, le-am zis ca vreau 2 luni concediu sa imi revin. De ce 2 luni?! Pentru ca pot.

Asa ca daca tot m-au chemat inapoi la munca, sa imi fac treaba. Salutare planetarilor, cum va mai merge? Obositi dupa munca, cu gandul la vacante si altele, ehhh asta e….cineva trebuie sa munceasca, nu oricine poate fi super-erou ca mine….

Si pentru ca super-eroului ii sta bine cu super-puterile, azi vreau sa inrosim firul blogului cu o poveste despre magicieni. Chiar daca nu mai credeti de mult in David Copperfield si minunile lui, magia exista. Exista si in 1900. In Viena. In film. Iluzionistul. La Pro TV azi. La 20.30. Cu Edward Norton. Pe care il mai puteti vedea facand magii in dragoste si la Aaacasaaaaa, jucand in `Valul pictat` pe 17 februarie, de la 21.30. Ah si pentru ca ne place la toti de el, il mai vedem si pe Kanal D, in `A 25-a ora` (24 februarie, undeva la o ora mai tarzie) si si pe TVR2 in `Chinta royala`.

Acu, asa ca intre super-eroi, nu pot sa nu il recomand, pentru ca stiu ca si el m-ar recomanda si pe mine, asadar sa ne uitam la Iluzionistul azi si apoi mai vedem ce si cum, pana intr-a 25 ora… Sa nu care cumva sa uit de Jessica Biel si Paul Giamatti.
4 Responses to “Hocus Pocus”

 1. raducu Says:

  daca tot ati inceput un blog, tineti-va de cuvant si scrieti pe el… macar vinerea!

 2. Horoscop online Says:

  suind sub luna-n seve caii repezi

 3. louis vuitton homme pas cher Says:

  louis vuitton homme pas cher…

  Un seul but utiliser plus Cours est si vous devront ait v茅ritable objet et non seulement un tas de fonctions Caract茅ristiques capacit茅s . Un singleton article peut tirer de autre classe ou appliquer un interface . Dans de nombreux g茅n茅ral uti…

 4. Nander Says:

  na, am avut două revelaţii de Crăciunul ăsta. o dată, mi-am dat seama că poutrsa de burlac nu a fost inventată pentru mine, şi apoi că e al naibii de nasol să fii semi-lup de sărbători, să ai geetul cam eenţepenit din cauză de vertebre dizlocate. aşa că am fost cuminte, am dat o raită pe la ai mei, m-am bucurat ca un copil prost ceend am văzut zăpada pe care a adus-o Moşul, iar een rest muzică şi filme la greu

Leave a Reply