eVineri.ro

Cand astepti, cand stii sigur, evineri.ro!

Archive for December, 2009

Ciuperci cu cascaval in sos de mere

Author: Captain Planet
12 29th, 2009

Asa, inghesuiti-va toate gospodinele (ne)obosite de atatea mese festive si voi gurmanzi sa(li)vanti. Insa trebuie sa va dezamagesc.
Nu, doamnelor, normal ca nu gasiti aici retete si nici trucuri de cum sa va impresionati prietenii masculi care cauta doar o partida de sex, in timp ce incercati sa ii ametiti cu aranjamentul din farfurie! Aici discutam lucruri serioase! Si nu tip la voi, semnul exclamarii este doar pentru a ma face mai bine inteles. Si nici nu mi-e foame. Super-eroilor nu le este niciodata foame si nici nu trebuie sa mearga la sala sa isi sculpteze muschii. Suntem perfecti de la inceput si nici nu imbatranim. Sic!

Sa revenim. Daca ati reusit sa cititi pana aici, aveti un os. Inseamna ca nu sunteti ignoranti si superficiali. Va place sa cititi review-uri, sa intrati in miez; nu va cramponati intr-o denumire, intr-un titlu. E bine ca mai exista oameni ca voi.
Pentru ca daca nu ati fi existat, Herta Muller primea premiul special Romsilva pentru descoperirile sale despre stilul de vanat al vulpilor si mediul de trai al fazanilor. Sau It`s Complicated nu mai ajungea in Box Office pentru ca..e complicat. Si nici carnatii de Plescoi nu mai aveau succes, pe motiv ca nu sunt de porc. Adica, sa fim seriosi nu am vazut niciun plescoi fugind pe dealurile romanesti si preferati sa stiti ce mancati, nu?

Pentru cei care au citit pana aici, le recomand sa vada `Precious`.