eVineri.ro

Cand astepti, cand stii sigur, evineri.ro!

Archive for February, 2008

Puneti putin viata pe `Hold`

Author: Captain Planet
02 29th, 2008

Suntem mereu pe fuga, ne grabim sa ajungem undeva, ne grabim sa terminam treaba, ne grabim sa mancam, ne grabim sa ajungem la munca, sa plecam de la munca, ne grabim sa traim.

Haideti sa punem putin viata de `Hold`. Totul sa se opreasca. Pentru o clipa, pentru doua, pentru zece, pentru tine! Ce ai face atunci? Daca ai avea un moment in care totul sa se opreasca, chiar si timpul, ce ai face?

Ai inceta sa respiri incercand sa numeri florile, sa fugi cu vantul, sa urci cu norii, sa razi cu soarele? Sau ai incerca sa respiri, ca o pauza mult dorita si mult asteptata, o pauza in care sa fii tu si atat, nimic mai mult.

Eu daca as pune viata pe `Hold` as numara cantecele care imi plac, le-as asculta si as trai muzica. Apoi, as inceta si m-as intinde pe un sezlong si m-as uita la mine. Apoi, as desena sute si sute de foi cu nimic. As canta, as privi, as respira.

Hai sa ne punem viata pe `Hold` pentru o clipa si sa vedem cu adevarat cine suntem si sa facem cu adevarat ceea ce ne place! Mai ales ca o astfel de zi o traim o data la patru ani!02 22nd, 2008

M-am saturat. Spune si tu: cresti o generatie intreaga de planetari, faci atata bine planetei si vine ciocoflenderu` asta mustacios si roscat pe deasupra, face pe cowboyul, impusca niste oameni si gata e super-erou, oamenii ii dedica site-uri, proverbe. Nici la fonten nu are atatea, nici gutza n-are atatea versuri, cate s-au scris in onoarea lui Chuck Norris.

Si eu pot stanuta cu ochii deschisi, si eu pot sa fug in jurul lumii atat de repede incat sa imi ating spatele, nici eu nu dorm niciodata, stau in veghe…asa ca: Chuck Norris te provoc la razboi! Lumea asta nu e destul de mare pentru noi doi! There can be only one! Eu!Hocus Pocus

Author: Captain Planet
02 15th, 2008

M-au chemat din concediu. Damn, le-am zis ca vreau 2 luni concediu sa imi revin. De ce 2 luni?! Pentru ca pot.

Asa ca daca tot m-au chemat inapoi la munca, sa imi fac treaba. Salutare planetarilor, cum va mai merge? Obositi dupa munca, cu gandul la vacante si altele, ehhh asta e….cineva trebuie sa munceasca, nu oricine poate fi super-erou ca mine….

Si pentru ca super-eroului ii sta bine cu super-puterile, azi vreau sa inrosim firul blogului cu o poveste despre magicieni. Chiar daca nu mai credeti de mult in David Copperfield si minunile lui, magia exista. Exista si in 1900. In Viena. In film. Iluzionistul. La Pro TV azi. La 20.30. Cu Edward Norton. Pe care il mai puteti vedea facand magii in dragoste si la Aaacasaaaaa, jucand in `Valul pictat` pe 17 februarie, de la 21.30. Ah si pentru ca ne place la toti de el, il mai vedem si pe Kanal D, in `A 25-a ora` (24 februarie, undeva la o ora mai tarzie) si si pe TVR2 in `Chinta royala`.

Acu, asa ca intre super-eroi, nu pot sa nu il recomand, pentru ca stiu ca si el m-ar recomanda si pe mine, asadar sa ne uitam la Iluzionistul azi si apoi mai vedem ce si cum, pana intr-a 25 ora… Sa nu care cumva sa uit de Jessica Biel si Paul Giamatti.