eVineri.ro

Cand astepti, cand stii sigur, evineri.ro!

Archive for November, 2007

11 30th, 2007

Cand te trezesti vineri dimineata, cu un picior iesit de sub plapuma, te uiti la unghia de la degetul mare, apoi te uiti incet la ceas, vezi ca 8, f@#$!

Sari din pat, tragand dupa tine soseta verde de care nu ai reusit sa te `descalti` azi-noapte, fugi la baie cu ultimul numar din 7 nopti. Tronezi in pozitia Madonnei din Secret, uitandu-te la ce e in seara asta. Teatru, it`s so like week-days; chef la barul ala misto unde ti-ai intalnit saptamana trecuta colegii de liceu care se uitau la tine cum dupa ..cine le-a numarat.. shoturi de tequila strigai: `Sunt Read the rest of this entry »11 30th, 2007

E o entitate antica, prieten bun cu Gaia (asa o cheama pe femeie, pe bune). Chiar daca actiunile sale sunt o reflectare a mintii planetarilor, are si el vointa lui. Stie tot ce misca, chiar si atunci cand nu e activ. Zboara si se stie cu telepatia, telekinezia si teleportarea si tot ce mai are un super-erou.

De la Captain Planet citire:

Aloha planetarilor! Prin puterile voastre unite, eu sunt Captain Planet!
`Puterea e la voi!` e expresia mea favorita pentru ca inglobeaza extraordinara abilitate a unei persoane de a face o schimbare. Chiar si voi si familiile voastre deja faceti asta. Toti sunteti, ca si mine, niste mari genii ecologiste. Cu ajutorul tuturor planetarilor, prin puterea mea vom continua munca pentru o zi de vineri mai curata, mai verde, celebrand diversitatea si cultura fiecarui colt de carciuma.psst!

Author: echipa eVineri.ro
11 30th, 2007

Pentru ca se agita lumea, va anuntam ca e gata saitu’… mai facem niste teste si-l punem sus :) So, chill down :D

Now, back to work

P.S. e vineri :)Ce ai face pentru un week-end prelungit?

Author: echipa eVineri.ro
11 1st, 2007

Scurt si la obiect: Ce ai face pentru un week-end prelungit? :D