eVineri.ro

Cand astepti, cand stii sigur, evineri.ro!

Archive for the 'news' Category

12 10th, 2007

Dragi prieteni, daca totul merge bine si mai mancam un pranz cu iz de gel intim masculin folosit de baieteii de la Mec, alaturi de prestatia pe care o voi face aici si cu ajutorul Bunului si Milostivului Dumnezu, impreuna cu participarea dumneavoastra, in urmatorii 2 ani sper sa imi iau un Seat Ibiza galben pe care sa-l Read the rest of this entry »11 30th, 2007

E o entitate antica, prieten bun cu Gaia (asa o cheama pe femeie, pe bune). Chiar daca actiunile sale sunt o reflectare a mintii planetarilor, are si el vointa lui. Stie tot ce misca, chiar si atunci cand nu e activ. Zboara si se stie cu telepatia, telekinezia si teleportarea si tot ce mai are un super-erou.

De la Captain Planet citire:

Aloha planetarilor! Prin puterile voastre unite, eu sunt Captain Planet!
`Puterea e la voi!` e expresia mea favorita pentru ca inglobeaza extraordinara abilitate a unei persoane de a face o schimbare. Chiar si voi si familiile voastre deja faceti asta. Toti sunteti, ca si mine, niste mari genii ecologiste. Cu ajutorul tuturor planetarilor, prin puterea mea vom continua munca pentru o zi de vineri mai curata, mai verde, celebrand diversitatea si cultura fiecarui colt de carciuma.psst!

Author: echipa eVineri.ro
11 30th, 2007

Pentru ca se agita lumea, va anuntam ca e gata saitu’… mai facem niste teste si-l punem sus :) So, chill down :D

Now, back to work

P.S. e vineri :)